dierenverzekering

dierenverzekeringen

PicoBello dierenverzekering

In het verleden was het mogelijk om bij verzekeraar Pico Bello een verzekering voor dieren af te sluiten. Anno 2019 is dat helaas sinds enkele jaren niet meer mogelijk. De verzekeraar is namelijk sinds 2007 failliet verklaard. Ben je toch opzoek naar een verzekeraar, dan kun je jouw huisdier verzekeren bij één van de volgende partijen. Hierbij enkele voorbeelden.

AXA dierenverzekering

Bij AXA dierenverzekering weten zij als geen ander dat jouw kat of hond een trouwe vriend is. En die vriend wil je uiteraard zo goed mogelijk verzorgen. Het liefst wil je jouw huisdier wapenen tegen alle mogelijke ziekten of een ongeval, maar dat is in de praktijk helaas onmogelijk. Met de dierenverzekering van AXA kunnen echter de kosten gedrukt worden bij een bezoek aan de dierenarts. Bij AXA hebben ze dan ook als motto: U zorgt voor uw huisdier, wij voor de verzekering van uw trouwe vriend.

Corona Direct Verzekering

Bij Corona Direct Verzekeringen weten zij alles over het verzekeren van je trouwe hond

Corona Direct Verzekeringen biedt drie soorten verzekeringen aan. Je kunt als hondeneigenaar kiezen voor een bronzen verzekering, een zilveren verzekering en een gouden verzekering.

Ohra

Meer dan tienduizend honden en katten in Nederland zijn verzekerd bij Ohra. Of je nu voor een eenvoudige controle naar de dierenarts gaat, of er is een operatie nodig: met de huisdierenverzekering van Ohra ben je vrijwel altijd gedekt. Dat geldt ook voor veel kostbare medicijnen. Je kunt zelf kiezen wat je gedekt wilt hebben. Kies je voor een basispakket of neem je geen enkel risico met een toppakket. Uiteraard kun je ook voor ergens in het midden qua dekkingen kiezen. Het is helemaal aan jou.

KBC Verzekeringen

Het hebben en onderhouden van paarden en rundvee is een kostbare aangelegenheid. Als eigenaar van paarden en rundvee zit jouw kapitaal voor een groot deel in je dieren. Mochten er zich tegenslagen voordoen dan hoeft dat niet gelijk een financieel verlies te betekenen, mits je de juiste verzekering hebt afgesloten. Bij KBC Verzekeringen begrijpen zijn dit als geen ander. Als je bij KBC verzekerd bent dan verzeker je jezelf tegen ongevallen en ziekte en daarmee worden jouw bedrijfsinkomsten beschermd. De dierenverzekering is enkel alleen voor paardenhouders en rundveehouders. De verzekering geldt niet voor paardenhandelaars en veehandelaars. De waarborg voor runderen in een groep is bestemd voor melkveebedrijven.

Wie zijn er nu echter verzekerd? Dat zijn de individuele paarden of runderen. KBC Verzekeringen verleent dekking voor dood of noodslachting, bij verlies, bij blijvende waardevermindering of bij een veterinaire behandeling in geval van een ongeval, ziekte of chronische kreupelheid (dit geldt alleen voor paarden).

Top 3
dierenverzekeringen

Previous slide
Next slide

Gerelateerde dieren blogs

Goedkope kattenverzekering

Wat kost een dierenverzekering?

De kosten van een dierenverzekering variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type huisdier, de leeftijd van het huisdier, het