Proteq dierenverzekering

Vergelijk en Bespaar
Zorg voor uw dieren
Altijd up to date

Proteq Dier & Zorg bestaat al sinds 1998. Door de jaren heen hebben zij een flinke groei meegemaakt en daarom zijn zij nu de grootste aanbieder van ongevallen- en ziektekostenverzekeringen voor honden en katten in Nederland. Wie opzoek is naar een hondenverzekering of kattenverzekering, zit bij Proteq Dier & Zorg altijd goed.

De bedrijfscultuur

Bij Proteq Dier & Zorg hebben zij kwaliteit en ervaring hoog in het vaandel staan. Dit ziet u terug in de service die zij verlenen. Zij zijn gericht op de juiste zorg voor jouw huisdier. Dit weten zij te realiseren door de bedrijfscultuur die Proteq Dier & Zorg hanteert. Niet iedereen kan daar namelijk aan de slag. Los van het beschikken over kennis van verzekeringen, is het ook noodzakelijk dat u liefde hebt voor dieren. Op deze manier garanderen zij 100% inzet voor u en uw huisdier.

In het bedrijf zetten ongeveer 30 man zich in voor een goede zorg van uw huisdier. Onder dit personeel vallen ook een eigen dierenarts en meer dan 10 paraveterinairen. Paraveterinairen zijn gediplomeerde dierenartsassistentes. Daarnaast hebben veel medewerkers van Proteq veel praktijk ervaring in de dierenzorg. Omdat bijna alle medewerkers ervaring hebben met dieren, weet u zeker dat zij uw situatie snappen en uw hond of kat de juiste zorg weten te bieden.

De pakketten van Proteq Dier & Zorg

Proteq biedt voor verzekeringen aan voor alle honden en huiskatten. Daarbij bieden zij twee pakketten aan. Deze twee pakketten per dier zijn:

  • De Bewust verzekering
  • De Comfort verzekering

Hoewel beide verzekeringen veel gelijkenissen kennen, zijn er toch verschillen te spotten. De Bewust verzekering biedt u de optie om niet voor alle kleine details te verzekeren maar meer voor de grotere behandelingen. Deze optie wordt aangeraden als u in staat bent om kleinere ingrepen zelf te betalen en als u niet te veel per maand wilt betalen voor uw katten- of hondenverzekering.Proteq_Dier_en_Zorg

De tweede optie is de Comfort verzekering. Met deze verzekering ontvangt u de complete basisdekking. Het grote voordeel hiervan is dat u geen eigen risico meer betaald en dat u zich geen zorgen hoeft te maken over geld wanneer een ingreep bij uw kat of hond nodig is. Op de website van Proteq vindt u alle informatie en voorwaarden voor deze pakketten.

Voordelen van Proteq

Twijfelt u nog bij welke aanbieder jij jouw kat of hond moet verzekeren? Wellicht geven onderstaande voordelen u de doorslag.

  • De grootste huisdierverzekeraar van Nederland
  • Meer dan 17 jaar ervaring
  • Bedrijfscultuur is 100% dieren
  • Prima service

U kunt natuurlijk ook gebruik maken van de vergelijker op onze site. Daarin ziet u in een handig overzicht wat iedere verzekeraar dekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *