Staartloze Kat

Staartloze Kat Verzekeren?

Kattenzekering afsluiten voor jouw Staartloze Kat?

Voor veel gezinnen is een hond een onmisbaar lid van de familie. Samen wandelen en spelen met jouw Staartloze Kat als trouwe vriend. Wie wordt daar nu niet gelukkig van. Daarom wil je uiteraard het beste voor je Staartloze Kat qua voer en verzorging. Helaas is niet iedereen goed verzekerd tegen ziekte of als jouw hond een ongeluk krijgt. Een bezoek aan de huisarts kan namelijk best duur uitpakken en je wilt niet voor verrassingen komen te staan. Het zal je maar gebeuren dat je thuis komt en je Staartloze Kat ernstig ziek is geworden en dringend hulp nodig heeft. Dan ben je blij dat je een Kattenzekering hebt afgesloten. Dan hoef je jezelf geen zorgen te maken bij onverhoopte gebeurtenissen. Het is ook verstandig om de verschillende verzekeringen voor je huisdier met elkaar te vergelijken. Zo kun je zien welke verzekering het beste bij jou past.

Dierenvrienden Tip!

Door het verzekeren van jouw huisdier kun je jezelf indekken tegen ongewenste kosten.
Bij ons kun je snel, gratis en gemakkelijk de beste dierenverzekering voor jouw viervoeter vinden.

Start met vergelijken

 

Voordelen van een Staartloze Kat Kattenzekering

Het kan natuurlijk heel goed zo zijn dat jouw Staartloze Kat zijn leven lang blaakt van gezondheid. Je Kattenzekering voelt dan misschien als weggegooid geld. Maar eigenlijk mag je van geluk spreken als jouw Staartloze Kat zonder zorgen oud wordt. En stel je eens voor dat er wel wat gebeurt. Heb jij dan de financiën om dit te bekostigen? Want waarschijnlijk heb jij alles over voor de gezondheid van je hond. En je moet er niet aan denken dat de keuze om je hond te opereren om mogelijk zijn leven te redden gebaseerd is op geld. Een verzekering geeft je de zekerheid dat je jouw hond altijd de medische zorg kan geven die hij nodig heeft. Je komt dan niet voor financiële verrassingen te staan of jezelf in de schulden te werken om de ziektekosten te betalen.

Kosten van een Staartloze Kat Kattenzekering

Een verzekering voor je Staartloze Kat is niet verplicht, maar je hebt wel zelf de plicht om goed voor jouw dier te zorgen. Hieronder valt ook de medisch noodzakelijke zorg. Voor een aantal euro per maand is jouw Staartloze Kat voor standaard medische kosten gedekt en kom je niet voor grote financiële verassingen te staan. Voor een (basis)pakket betaal je tussen de €10,- euro en €40,- euro per maand. Er is geen vast bedrag voor een Kattenzekering. Iedere verzekeraar rekent een andere premie en biedt een andere dekking. Welke factoren bepalen de hoogte van de kosten? Er zijn een aantal zaken van invloed op de uiteindelijke hoogte van de maandpremie die je voor de Kattenzekering betaalt. De premie is het bedrag wat je maandelijks betaalt voor de Kattenzekering. Dankzij deze maandelijkse premie is je Staartloze Kat altijd verzekerd voor medische kosten. Welke kosten dit exact zijn hangt af van de verzekeraar waar je de verzekering afsluit en het pakket wat je daar kiest. De basispakketten kennen een lagere maandpremie waarvoor je tegen de meeste basiskosten verzekerd bent. Door een uitgebreider pakket te kiezen of ook aanvullende pakketten erbij te verzekeren, zal het bedrag voor de maandelijkse premie ook toenemen.

Dierenvrienden Tip!

Door het verzekeren van jouw huisdier kun je jezelf indekken tegen ongewenste kosten.
Bij ons kun je snel, gratis en gemakkelijk de beste dierenverzekering voor jouw viervoeter vinden.

Start met vergelijken

Welke Kattenzekering moet ik kiezen voor een Staartloze Kat?

Heb je besloten om je Staartloze Kat te verzekeren? Hier zijn een aantal dingen waar je op moet letten bij het afsluiten van de verzekering. Allereerst de premie die je moet betalen. Daarnaast moet je goed kijken wat er wordt vergoed en wat niet. Ook is het belangrijk om te weten wat er maximaal per jaar wordt uitgekeerd. En uiteraard wat jouw eigen risico is. Aan de hand van deze punten kun je de verzekering kiezen die het beste bij jou en je Staartloze Kat past. Natuurlijk is de prijs van een verzekering belangrijk, maar bedenk wel dat bij een goedkopere verzekering waarschijnlijk niet alles verzekerd is. Petplan is al 10 jaar actief als huisdierenverzekeraar in Nederland. Zij zijn een van de enige verzekeraars ter wereld die uitsluitend gespecialiseerd is in dierenverzekeringen. Bij hen is jouw Staartloze Kat dus in goede handen. De dierenverzekering van InShared promoot bijvoorbeeld dat zij goedkope premies hanteren per maand. Zij bieden ook een aanvullende Huisdier & Zorg verzekering aan.
Met de dierenverzekering van HEMA of OHRA is jouw kat goed en betaalbaar verzekerd bij een bezoek aan de dierenarts. Zo kun je jouw trouwe viervoeter alle zorg en aandacht geven. En dat is een hele geruststelling. Reaal Dier & Zorg, voorheen ook wel Proteq genoemd, is de huisdierenverzekeraar van Nederland voor hond en kat. Door de jaren heen hebben zij een flinke groei meegemaakt en daarom bieden zij nu de meest complete basisdekking van huisdierenverzekeringen in Nederland.
Bij Aegon snappen ze dat jouw huisdier jouw beste maatje is. Zij bieden de beste zorg in het geval van ziekte of een ongeluk. Als je niet voor onverwachte uitgaven wilt komen te staan en zelf je dierenarts wilt kiezen zijn zij de ideale verzekeraar voor jou.

Dierenvrienden Tip!

Door het verzekeren van jouw huisdier kun je jezelf indekken tegen ongewenste kosten.
Bij ons kun je snel, gratis en gemakkelijk de beste dierenverzekering voor jouw viervoeter vinden.

Start met vergelijken