Aegon dierenverzekering

Vergelijk en Bespaar
Zorg voor uw dieren
Altijd up to date

Aegon is al jaren één van de bekendste verzekeraars in Nederland. Bij hen kan je dan ook terecht voor veel verschillende soorten verzekering. Wist je bijvoorbeeld dat je naast de normale verzekeringen, zoals de ziektekostenverzekering, ook een dierenverzekering kan afsluiten? Hier kun je ontzettend veel geld mee besparen als je een beest hebt wat vaak naar de dierenarts moet. In dit artikel gaan we kijken naar deze dierenverzekering van Aegon. Lees dus snel verder voor meer informatie.

Wat dekt de Aegon dierenverzekering?

De meest gekozen dierenverzekering bij Aegon is een ‘optimaal verzekering’. Het mooie van deze verzekering is dat er erg veel kosten vergoed worden door de verzekeraar. Laten we eens kijken wat nu eigenlijk allemaal vergoed wordt door Aegon.

Aegon Dierenverzekering Katten

Aegon vergoed alle schade bij een ongeluk, dit in geval waar een behandeling vereist is. Ook wordt bij het ongeval het loon van de dierenarts betaalt. Dit geldt dus voor het behandelen en het controleren van het dier in de kliniek. Operaties, opnames en verblijven in dieren klinieken worden ook allemaal vergoed, echter geldt dit wel alleen voor het ‘optimaal’ pakket, niet voor het basis pakket.

Bij het optimaal pakket krijg je bij de Aegon dierenverzekering ook de kosten vergoed die je maakt voor het laten chippen en het castreren van jouw hond. Dit is vrijwel bij iedere verzekering zo, echter krijg je bij Aegon het volle bedrag vergoed. Deze worden dan ook volledig gedekt.

Daarnaast worden ook alle medicijnen vergoed die jouw huisdier nodig heeft. Dan moet het wel gaan om medicijnen die zijn voorgeschreven door een dierenarts. Deze moeten dus in het medicijn register staan. Er wordt dus geen vergoeding gegeven voor alternatieve geneesmiddelen of middelen die buiten de dierenarts te halen zijn. Als laatste wordt ook nog eens het laten inslapen vergoed. Het is iets wat je liever niet wilt, maar dieren hebben nu eenmaal niet het oneindige leven. Bij andere verzekeraars moet je voor het in laten slapen meestal een deel zelf bijbetalen.

Waarom een Aegon dierenverzekering afsluiten?

Zoals je hierboven al wel kan zijn worden er erg veel kosten vergoed door Aegon. Dat is dan ook gelijk de grootste reden om voor deze dierenverzekering te kiezen. Je hebt namelijk niet meer allerlei kosten die je zelf moet gaan betalen. Door te kiezen voor Aegon zorg je dus als het ware voor gemak, je kunt namelijk vrijwel iedere rekening gewoon doorsturen naar de verzekeraar.

Aegon Dierenverzekering Konijn en Kat

Een ander voordeel is dat Aegon over het algemeen erg goed beoordeeld wordt op het gebied van klantvriendelijkheid. Dit is bij een verzekeraar wel belangrijk, je wilt immers altijd te maken hebben met een goede vorm van communicatie. Daarnaast is Aegon niet de duurste verzekering, al zijn er wel mogelijke alternatieven als je op zoek bent naar een ware instap verzekering.

Een dierenverzekering van Aegon afsluiten is dus nog niet zo verkeerd. Met deze verzekering krijg je veel vergoed, zo ben je niet bergen met geld kwijt aan jouw huisdier. Als je een hond of een puppy in huis hebt, klik hier voor de beste hondenerzekering. Ben jij niet zo’n  fan van honden en heb jij een kat in huis? Wees niet getreurd, er is namelijk ook een speciale kattenverzekering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *