OHRA dierenverzekering

4.8/5 (5 stemmen)
Vergelijk en Bespaar
Zorg voor uw dieren
Altijd up to date

Geschiedenis van OHRA

OHRA is 1 van de bekendste verzekeringsmaatschappijen in Nederland. Dit komt doordat dit bedrijf ook al bijna 100 jaar geleden is opgericht. De afgelopen jaren is OHRA voornamelijk bekend door de reclames op tv. Daarnaast is OHRA ook nog eens onderdeel van de Delta Lloyd groep.

Verzekeringen bij OHRA

Er zijn diverse verzekeringen af te sluiten bij OHRA. Hierbij kun je denken aan een zorgverzekering, rechtsbijstandverzekering, inboedelverzekering, woonverzekering, reisverzekeringen en de huisdierenverzekeringen.

Kosten van de OHRA huisdierenverzekeringen

De huisdierenverzekeringen van OHRA zijn van toepassing op de hondenverzekeringen of kattenverzekeringen. Voor beide soort dierenverzekeringen heeft OHRA 3 verschillende pakketten samengesteld, namelijk:

 • Basic (maximale vergoeding van €2.500 per jaar)
 • Plus (maximale vergoeding van €3.500 per jaar)
 • Top (maximale vergoeding van €5.000 per jaar)

Bij elk pakket is uw huisdier sowieso gedekt voor alle noodzakelijke operaties en een consult bij een dierenarts naar keuze. Deze pakketten zijn ook geldig voor alle rassen en kruisingen.Verzeker_je_bij_OHRA

Bij het “Top” pakket is uw huisdier ook verzekerd tegen aandoeningen aan heupen en ellebogen. Bij het “Basic” pakket is het niet mogelijk om uw huisdier te dekken voor sterilisatie en castratie en ook niet tegen diverse therapieën. Het meest gekozen pakket is daarom ook het “Plus” pakket. De extra mogelijkheden bij deze pakketten zijn:

 • Vaccinatie en gebit
 • Crematie
 • Diverse therapieën (niet van toepassing op “Basic” pakket)
 • Sterilisatie en castratie (niet van toepassing op “Basic” pakket)
 • Op reis

Een premie voor uw hondenverzekering is al te krijgen vanaf €22,01 (inclusief assurantiebelasting) en een premie voor uw kattenverzekering is al te krijgen vanaf €9,78 (inclusief assurantiebelasting).

Voordelen van een OHRA dierenverzekering

In 2015 heeft OHRA een prijs gewonnen voor de beste huisdierenverzekeringen. De meeste huisdieren in Nederland zijn momenteel ook verzekerd door OHRA en hierbij heeft u dus ook een goede verzekering.

5 reacties op “OHRA dierenverzekering”

 • Mandy schreef:

  Net mijn hond en kat verzekerd bij de Ohra, dankzij dierenverzekering-vergelijken.nl kwam ik bij Ohra uit. Deze verzekering past het beste bij mij. Snel en zonder gedoe!

  5/5

 • Tom schreef:

  Ik zit al enige tijd bij Ohra en het bevalt nog steeds!
  Vooral de maximale vergoeding is echt erg fijn.
  Ik geef dan ook 4 sterren, niets is perfect!

  4/5

 • Anne schreef:

  Mijn buurvrouw adviseerde mij om een dierenverzekering aan te schaffen voor mijn nieuwe kat. Zij had een dierenverzekering voor haar poes bij Ohra en vertelde dat het een zeer goede en betaalbare verzekering is. Ik heb toen een kijkje genomen op deze website en kreeg hier een duidelijk beeld wat Ohra precies inhield voor mijn kat.

  bedankt dierenverzekering-vergelijken.nl voor het prettige overzicht.

  5/5

 • louise schreef:

  Net nieuw bij de Ohra verzekerd en ben tot nu toe erg blij met de voordelen die ik gekregen heb. Net een nieuw huisdier en direct laten verzekeren, erg blij met de vergelijkingen

  5/5

 • Nathalie schreef:

  Al jaren ben ik verzekerd bij Ohra, voor mijzelf maar ook voor mijn huisdieren. Onlangs is onze hond overleden en hebben we gelukkig na een paar weken weer nieuw gezelschap van onze nieuwe vriend Diesel. Deze hebben we meteen verzekerd bij Ohra, goed om hier meteen de vergelijking te zien.

  5/5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *