Konijnenverzekering vergelijken → Konijn Verzekeren in

Konijnenverzekering vergelijken

5/5 (3 stemmen)

De meeste huisdierenverzekeringen die worden afgesloten zijn geldig voor honden en katten. Echter kan het ook zijn dat uw konijn ziek wordt of een ongeluk krijgt. Hiervoor kunt u dus een konijnenverzekering afsluiten. Een konijnenverzekering vergelijken in Nederland is alleen mogelijk bij Petplan. Zij zijn namelijk de enige verzekeraar in Nederland waarbij u een konijnenverzekering kunt afsluiten.

dierenverzekering konijn

Vergelijk de konijnenverzekering pakketten

Een konijnenverzekering kan hier al worden afgesloten vanaf € 8,92 p/m. Hieronder volgen de verschillende pakketten van Petplan waarvoor uw konijnen verzekerd kan zijn.

BasisPlusTotaal
Maximale vergoeding per jaar€ 3.000 € 4.000€ 5.000
Afspraken bij de dierenartsGratisGratisGratis
Consult, Diagnostiek50% dekking75% dekking80% dekking
Fysiotherapie, Gedragstherapie50% dekking75% dekking80% dekking
Meer dan 1.000 behandelingen80% dekking80% dekking80% dekking
Vergoeding operaties (narcose), opname, medicijnen80% dekking80% dekking80% dekking
Vergoeding o.a. gebit, MRI, CT scan, Dierenambulance, ziektekosten Europa
NeeJa80% dekking
Inclusief preventief budget € 30,- konijnNeeNee Ja
Meer infoMeer infoMeer info

Voordelen van konijnenverzekeringen

Een konijnenverzekering afsluiten brengt

veel voordelen met zich mee. Het kan namelijk erg veel kosten om een operatie te doen voor uw konijn. Dit kunt u gemakkelijk voorkomen met een konijnenverzekering. Hiermee betaald u maandelijkse een vaste premie en krijgt u niet ineens onverwachtse kosten.

Een konijnenverzekering afsluiten brengt veel voordelen met zich mee. Het kan namelijk erg veel kosten om een operatie te doen voor uw konijn. Dit kunt u gemakkelijk voorkomen met een konijnenverzekering. Hiermee betaald u maandelijkse een vaste premie en krijgt u niet ineens onverwachtse kosten.

Besparing op de medische kosten van een konijn

De medische kosten van een zieke konijn zijn op de lange termijn meestal hoger dan een konijnenverzekering. Je kunt het zien als een eigen zorgverzekering voor jouw konijn. Echter zijn de kosten van de beste konijnenverzekeringen nog lager dan die van mensen. Je betaalt bij Petplan een vaste maandelijkse premie. De hoogte eigen risico zal voornamelijk bepalen hoeveel euro per maand er betaald moet worden.

Konijnen Verzekering Vergelijken

Bereken nu uw premie hier.

3 Responses to “Konijnenverzekering vergelijken”

 • jason schreef:

  Ik heb sinds kort een konijn en ik ben er helemaal gek op. natuurlijk wil ik het beste voor mijn konijn want kan er nu al niet zonder mee! na de verzekeringen op de site te hebben vergeleken met elkaar, heb ik besloten voor een verzekering bij Petplan aangezien dit voor mij de beste keuze voelt en ik het gevoel heb dat mijn konijn met zijn leuke flaporen hier het meeste profijt bij zal hebben!

  5/5

 • Dirk schreef:

  Ohra is echt een aanrader! ben er super blij mee. ideaal als je een konijn hebt.

  5/5

 • Klaas schreef:

  Na lang wikken en wegen heb ik toch voor Petplan gekozen, deze past toch nog iets beter bij mij dan Ohra!

  5/5