Chihuahua verzekeren → Dierenverzekering-Vergelijken.nl

Chihuahua verzekeren

Start nu met uw Chihuahua verzekering vergelijken

Dekking:
Aandoening gewrichten
Opname en verblijf kliniek
Castratie/sterilisatie
Consult dierenarts
Geneesmiddelen
Euthanasie
Tandheelkunde
Operaties
Röntgenonderzoek
MRI
CT-scan
Vaccinatie
Bloedonderzoek
Zorgkosten buitenland
Max. vergoeding p.jaar
Eigen risico
€ 5000
€0, €100 of €250
Bekijk verzekering
€ 2.500 tot € 5.000
€0
Bekijk verzekering
6000
Je kunt kiezen uit €150,-, €100,-. €50,- en €0,- vrijwillig eigen risico per jaar.
Bekijk verzekering
€ 5000
€ 0 tot € 150
Bekijk verzekering
€ 3.500
€ 50
Bekijk verzekering
Dekking:
Aandoening gewrichten
Opname en verblijf kliniek
Castratie/sterilisatie
Consult dierenarts
Geneesmiddelen
Euthanasie
Tandheelkunde
Operaties
Röntgenonderzoek
MRI
CT-scan
Vaccinatie
Bloedonderzoek
Zorgkosten buitenland
Max. vergoeding p.jaar
Eigen risico

Hoewel een Chihuahua een klein hondje is kan dit huisdier grote kosten met zich meebrengen. Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat het hebben van een hond nu eenmaal erg duur is. Hoewel u er niet op zit te wachten zal uw hond op een gegeven moment wel eens een keer ziek worden. Hiervoor kunnen de kosten hoog oplopen. Ook betaalt u aanzienlijk wat voor het castreren van uw hond. Om te voorkomen dat u al deze kosten zelf zal moeten betalen is het mogelijk om te kiezen voor een hondenverzekering. Precies, een verzekering waarmee u uw trouwe viervoeter kan verzekeren tegen de standaard medische kosten.

Een hondenverzekering voor uw Chihuahua zorgt ervoor dat u nooit meer hoeft te kiezen tussen het uit laten voeren van een bepaalde reparatie en het besparen van een aanzienlijk groot geldbedrag. De verzekering zal deze kosten namelijk op zich nemen. Op dit moment zijn er ontzettend veel verzekeraars te vinden die u kunnen voorzien vaneen goede dekking. In ruil voor de kosten die gedekt worden betaalt u een bepaalde hoeveelheid aan premie, net als bij ieder andere verzekering. Wanneer u kosten heeft gemaakt voor uw Chihuahua dan kunt u deze eenvoudig doorsturen naar de verzekeraar. Dit doet u vaak in de vorm van een online nota. Het is geen verkeerd idee om een Chihuahua verzekering te overwegen. In sommige gevallen kan een verzekering voor uw huisdier ervoor zorgen dat u tot wel 4900 op jaarbasis kunt besparen.

Wat wordt er gedekt bij een hondenverzekering van een Chihuahua?

Indien u ervoor kiest om een hondenverzekering af te sluiten voor uw Chihuahua dan is het noodzakelijk om altijd rekening te houden met de dekking die geboden wordt door de verzekeraar. Iedere verzekeraar heeft een eigen dekkingsprofiel, hierdoor kunnen er verschillen optreden tussen de diverse aanbieders. Wel is het zo dat sommige kosten standaard worden vergoed. Vaak ben je voorzien van een vergoeding voor reguliere verwondingen en aandoeningen. Is uw hond bijvoorbeeld gebeten en heeft deze een bloedtransfusie nodig dan is het mogelijk om deze kosten vergoed te krijgen. Ook de kosten voor het laten castreren en steriliseren kunnen worden verhaald op de verzekeraar. Mocht uw Chihuahua oud zijn en heeft hij veel pijn dan is het soms het beste om uw huisdier in te laten slapen. De kosten die hiervoor worden gemaakt kunnen ook worden verhaald. De kosten voor de crematie of de begrafenis helaas weer niet.

Het vergelijken van de verzekeraars is echt van cruciaal belang als u ervoor wilt zorgen dat u de juiste verzekering vindt voor uw Chihuahua. Dit heeft vooral name te maken met het feit dat de premies en dekkingen tussen de verzekeraars aanzienlijk kunnen verschillen. U kunt echt ontzettend veel geld besparen door middel van een verzekering voor uw Chihuahua. Mocht u thuis en hond hebben en zeker willen weten dat u niet alle kosten zelf hoeft te betalen dan is het geen verkeerd idee om eens na te denken over een dergelijke verzekering.

De "vanaf" prijzen van de premies gelden voor kleine honden en katten. Indien u een volwassen hond of kat heeft zult u meer betalen voor de maandelijkse premie.

De mogelijke dekking kan van toepassing zijn op het meest uitgebreide pakket van de verzekeraar, de basis huisdierenverzekeringen omvatten vaak niet alle mogelijkheden. De maximale verzekering is het meest uitgebreide pakket die u bij de verzekeraar kunt afsluiten. De prijzen en dekkingen uit onze vergelijker zijn voor het laatste geüpdatet op 11 februari 2023.