InShared Dierenverzekering

InShared staat al geruime tijd bekend als een betrouwbare en innovatieve verzekeraar binnen Nederland. Met een breed scala aan verzekeringsdiensten is InShared een vertrouwde naam. Maar wist je dat ze naast reguliere verzekeringen, zoals zorgverzekeringen, ook gespecialiseerde dierenverzekeringen aanbieden? Deze verzekeringen kunnen aanzienlijk bijdragen aan het verminderen van de medische kosten voor je huisdier.  InShared heeft 2 soorten dierenverzekeringen; hondenverzekeringen & kattenverzekeringen. In deze tekst duiken we dieper in op de InShared Dierenverzekering, dus lees snel verder voor meer informatie.

Uitgebreide dekking bij de InShared dierenverzekering

Bij InShared heb je de keuze uit een hondenverzekering en een kattenverzekering, beide met uitgebreide dekkingen die zijn afgestemd op de individuele behoeften van je geliefde huisdier.

InShared Hondenverzekering

De InShared Dierenverzekering voor honden biedt een breed scala aan dekkingen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de medische kosten van je trouwe viervoeter. Met de ‘Optimaal’ dekking worden alle kosten bij ongevallen vergoed, inclusief dierenartsbezoeken en behandelingen. Operaties, kliniekopnames en behandelingen worden eveneens gedekt, waardoor je je hond kunt voorzien van de best mogelijke zorg. Het ‘Optimaal’ pakket vergoedt zelfs de kosten voor castratie en chippen van je hond, naast medicatiekosten en operaties zoals ooglidcorrecties. Ook de pijnlijke beslissing om je huisdier te laten inslapen wordt volledig gedekt door de InShared Hondenverzekering.

Verzeker_je_bij_OHRA

InShared Kattenverzekering​

Voor kattenbezitters biedt de InShared Kattenverzekering een vergelijkbare uitgebreide dekking. Bij een ongeval worden alle kosten vergoed, inclusief dierenartsconsulten en behandelingen. Zowel standaardoperaties als complexere ingrepen, zoals oogoperaties, worden gedekt door het ‘Optimaal’ pakket. Medicatie voorgeschreven door de dierenarts en euthanasie worden eveneens vergoed, zolang ze voldoen aan de voorwaarden van het medicijnregister. Met de InShared Kattenverzekering kun je de gezondheid en het welzijn van je kat optimaal ondersteunen.

Eenvoudige Declaratie bij InShared

Het indienen van declaraties bij InShared is eenvoudig en snel. Bezoek de InShared-website en volg de aangegeven stappen om je rekeningen te declareren. Verzamel alle relevante informatie, zoals de dierenartsrekening, en zorg ervoor dat je voldoet aan eventuele toestemmingsvereisten. Lees tevens de voorwaarden van je verzekering zorgvuldig door om volledig op de hoogte te zijn van de vergoedingen en beperkingen.

Gemakkelijk Opzeggen bij InShared

Hoewel InShared graag klanten behoudt, begrijpen ze dat situaties kunnen veranderen. Het opzeggen van je dierenverzekering bij InShared is vrij eenvoudig:

  1. Bezoek je InShared-account en zoek de optie om je verzekering op te zeggen.
  2. Geef de reden op voor je opzegging, zoals het overlijden van je huisdier of verandering van eigenaar.
  3. Volg de instructies en zorg ervoor dat je aan eventuele vereisten voldoet.

Waarom kiezen voor de InShared Dierenverzekering?

De InShared Dierenverzekering biedt uitgebreide dekkingen voor zowel honden als katten, wat resulteert in gemoedsrust en financiële zekerheid. Met InShared kun je de medische kosten voor je huisdier effectief beheersen, terwijl je profiteert van de klantvriendelijkheid en communicatie waar InShared om bekendstaat. De premies zijn redelijk en het ‘Optimaal’ pakket biedt een brede dekking die aansluit op de individuele behoeften van je huisdier. Kortom, met een InShared Dierenverzekering geef je je huisdier de best mogelijke zorg zonder je zorgen te maken over onverwachte kosten.

OHRA Huisdierenverzekering

InShared reviews

Jos Heck
Jos Heck
@Josheck
Lees verder
Nu ja de verzekering gaat deze maand in en wij hebben nu zoiets van goh het kan ook zo goed ontvangen worden en mail verkeer zoveel hebben wij bij de vorige niet gehad wij zijn positief verrast dank je wel voor ons een warm bad
Ringel Branco
Ringel Branco
@Ringelbranco
Lees verder
Verzekering afsluiten is een makkie, erg tevreden.
Mariette Hebino
Mariette Hebino
@MarietteHebino
Lees verder
Ik heb de verzekering pas een week geleden afgesloten. Maar het is prettig dat dat makkelijk gaat en dat je een duidelijk overzicht hebt van alles. Ook fijn hoeveel info je krijgt. Hopen dat het zo blijft!!!
Harald Manhoef
Harald Manhoef
@Haraldmanhoef
Lees verder
Ik ben nu net bij inshared verzekerd, heb jullie gelukkig nog niet nodig gehad (hoop dit ook nooit nodig te hebben) , maar erg tevreden!
Frans van Dijk
Frans van Dijk
@Fransvandijk
Lees verder
Overgang naar Inshared is perfect en snel verlopen. Nu 1 maand klant met 4 verzekeringen. kan nog niet beoordelen hoe het in de toekomst gaat, maar ben optimistisch.
Vorige
Volgende

Veelgestelde vragen over dierenverzekeringen

Bekijk hier de antwoorden op de meest gestelde vragen over huisdierenverzekeringen.

Een dierenverzekering is een zorgverzekering voor huisdieren zoals honden en katten. De huisdierverzekering dekt de medische kosten van uw huisdieren. In tegenstelling tot zorgverzekeringen voor mensen, is een dierenverzekering niet verplicht.

De beste dierenverzekering is de huisdierenverzekering van OHRA. Dit is de best beoordeelde en meest afgesloten dierenverzekering sinds 2023.

De mogelijkheid om een dierenverzekering af te sluiten hangt af van zowel de verzekeringsmaatschappij als het specifieke huisdier dat je hebt. Hieronder staan de maximale leeftijdsgrenzen voor het afsluiten van een verzekering bij verschillende verzekeraars:
  • Inshared accepteert huisdieren tot 6 jaar.
  • Aegon accepteert huisdieren tot 6 jaar.
  • OHRA accepteert huisdieren tot 7 jaar.
  • Petsecur accepteert huisdieren tot 7 jaar.
  • Figo Pet heeft geen leeftijdsgrens, dus er is geen beperking op de leeftijd van het huisdier.
  • Bij Univé kun je voor honden jonger dan 8 jaar en katten jonger dan 10 jaar elke dekking afsluiten. Als je huisdier ouder is op het moment van afsluiten, bieden ze alleen de dekking “Ongevallen” aan.

De kosten van een dierenverzekering zijn al vanaf € 7,62 per maand. Houd er rekening mee dat deze prijzen slechts starttarieven zijn en dat de uiteindelijke kosten kunnen variëren op basis van verschillende factoren.

Figo Pet is momenteel de goedkoopste dierenverzekering. Het is echter belangrijk op te merken dat bij veel goedkope dierenverzekeringen niet alle medische kosten worden gedekt. 

in Nederland kun je jouw huisdier verzekeren bij OHRA, Inshared, Petsecur, Figo Pet, Aegon, Univé of Dierenverzekering.nl