Kattenverzekering vergelijken

5/5 (7 stemmen)
Vergelijk en Bespaar
Zorg voor uw dieren
Altijd up to date

Begin nu met uw kattenverzekering vergelijken


Dekking mogelijk voor:
Aandoening heupen/ellebogen,
Opname en verblijf kliniek
Castratie/sterilisatie
Consult dierenarts
Geneesmiddelen
Euthanasie
Tandheelkunde
Operaties
Röntgenonderzoek
MRI
CT-scan
Vaccinatie
Bloedonderzoek
Medische kosten in het buitenland
Maximale verzekering
Eigen risico
€ 3000 - € 5000
8% tot 50%
Bereken Premie
€ 2500 tot € 5000
20%
Bereken Premie
€ 3000
€45
Bereken Premie
Dekking mogelijk voor:
Aandoening heupen/ellebogen,
Opname en verblijf kliniek
Castratie/sterilisatie
Consult dierenarts
Geneesmiddelen
Euthanasie
Tandheelkunde
Operaties
Röntgenonderzoek
MRI
CT-scan
Vaccinatie
Bloedonderzoek
Medische kosten in het buitenland
Maximale verzekering
Eigen risico

Een kattenverzekering is op zijn beurt weer te vergelijken met een hondenverzekering. Echter hebben katten en honden andere zorg nodig en daarmee zijn ook de verzekeringen verschillend. Zowel de katten- als hondenverzekering zorgen ervoor dat de meeste ziektekosten worden gedekt, afhankelijk van de keuze van jouw kattenverzekering. Wanneer je een kat opneemt in jouw familie, denk je er vaak als eerste aan om de meeste spullen te kopen. Een kattenbak, eten en drinken, wat speeltjes en een lekker mandje zijn vaak de eerste dingen die worden aangeschaft wanneer er een katje bij de familie komt. Natuurlijk ook niet onbelangrijk, maar wat de meeste mensen vergeten is dat er ook nog meer zorg bij komt kijken. Er kan onverwachts iets gebeuren waardoor de kat naar de dierenarts moet of zelfs geopereerd moet worden. Wanneer je daar niet op rekent, kan je terecht komen in een vervelende situatie waarbij er hoge kosten bijkomen. Met een kattenverzekering kun je je daarvoor verzekeren, zodat je heerlijk van je kat kunt genieten en je niet druk hoeft te maken van de eventuele kosten die er nog bij komen. Sluit daarom direct een kattenverzekering af wanneer je katje bij jullie thuis komt wonen.

Waarvoor ben ik gedekt bij een kattenverzekering?

U kunt uw kat verzekeren tegen bijna alle kosten die uw maakt bij een ongeval met uw huisdier. De hoogte van de dekking is afhankelijk van de verzekeraar en het pakket die u afsluit. U kunt uw kat verzekeren voor onder andere:

 • Een aandoening bij de heupen en/of ellebogen van uw kat
 • Opname en verblijf bij een kliniek van uw kat
 • Castratie of Sterilisatie van uw kat
 • Een consult bij de dierenarts voor uw kat
 • Geneesmiddelen/medicijnen voor uw kat
 • Euthanasie van uw kat
 • Crematie van uw kat
 • Operaties van uw kat
 • Röntgenonderzoek voor uw kat
 • Vaccinatie voor uw kat
 • MRI of CTI-scan van uw kat
 • Bloedonderzoek
 • Medische kosten in het buitenland

Waarom een kattenverzekering vergelijken?

Via onze website kun je de verschillende kattenverzekeringen met elkaar vergelijken en vervolgens kun je eenvoudig online de verzekering afsluiten. Je sluit de verzekering direct af bij de verzekeraar, wij bieden je enkel een hulpmiddel om te helpen met het kiezen van een kattenverzekering. Hierdoor kunt u gemakkelijk zien waarvoor u wel of niet gedekt bent bij elke verzekeraar. Als u voor een verzekeraar heeft gekozen kunt u ook nog gebruik maken van de klantenservice van de betreffende verzekeraar indien u nog vragen heeft.

Waarom een kattenverzekering afsluiten?

Je kunt aan verschillende signalen herkennen of je kat ziek is. Wanneer je kat bijvoorbeeld ineens stopt met eten, niet meer willen knuffelen of als zij ineens veel miauwen of niet meer zindelijk zijn. Dit zijn verschillende signalen dat er iets aan de hand is en dat je even een bezoekje aan de dierenarts moet brengen. De dierenarts zal jouw huisdier verder onderzoeken en op basis daarvan een behandelplan opstellen. Breng bij twijfel altijd een bezoek aan de dierenarts om er zeker van te zijn dat jouw kat niet zieker wordt. Voor deze bezoekjes en verdere behandelingen kun je je goed verzekeren met de kattenverzekering.

Stel dat uw katje een operatie moet ondergaan en u hier geen geld voor heeft zal uw kat hier erg onder lijden. Als u een maandelijkse premie betaald hoeft u zich niet druk te maken over deze onverwachtse kosten die u kunt krijgen bij een ongeval van uw huisdier. Bekijk de vergelijker en sluit direct de premie af voor jouw kat.

Kattenverzekering Vergelijken

De "vanaf" prijzen van de premies gelden voor kleine honden en katten. Indien u een volwassen hond of kat heeft zult u meer betalen voor de maandelijkse premie. De mogelijke dekking kan van toepassing zijn op het meest uitgebreide pakket van de verzekeraar, de basis huisdierenverzekeringen omvatten vaak niet alle mogelijkheden. De maximale verzekering is het meest uitgebreide pakket die u bij de verzekeraar kunt afsluiten. De prijzen en dekkingen uit de dierenverzekering vergelijker zijn voor het laatste geüpdatet op 13 April 2017.

7 reacties op “Kattenverzekering vergelijken”

 • Maartje schreef:

  Heb een aantal maanden geleden mijn kattenverzekering afgesloten via deze website. Laatst ben ik al voor een consult bij de dierenarts geweest voor mijn kat. Erg prettig dat deze kosten nu geheel worden gedekt en ik mij dus helemaal nergens meer druk over hoef te maken. Ik verdien de verzekering in feite al terug met het consult en ben ook nog eens gedekt wanneer er iets misgaat.

  5/5

 • Sandy Spaans schreef:

  Ik ben zeer tevreden over de Petplan kattenverzekering die ik voor Floyd heb afgesloten. Dit is veel gemakkelijker dan elke keer naar de dierenarts gaan en bijkomende behandelingen steeds apart af te rekenen. Ik betaal nu een vaste premie van ongeveer 20 euro per maand en hoef me daar niet meer druk om te maken. Bedankt dat jullie voor ons deze dierenverzekeringen vergelijken.

  5/5

 • Yvonne schreef:

  Was eerst verzekerd bij Hema. Na de vergelijker op deze website te hebben gebruikt heb ik besloten om over te stappen naar Ohra. Bedankt voor de handige vergelijker en de handige informatie op deze website!

  5/5

 • Melissa de Boer schreef:

  Voor mijn kat moest ik erg vaak naar de dierenarts. Omdat de kosten opliepen, besloot ik mijn kat te verzekeren. Ik was totaal niet bekend met de verzekeringen voor huisdieren, dus vond ik het fijn om hier te kunnen vergelijken! Direct een verzekering afgesloten voor mijn kat.

  5/5

 • Sven schreef:

  Ohra vond ik wel een prachtige deal. mooie prijs voor precies wat ik nodig heb voor mijn kat.

  5/5

 • Sanne schreef:

  In eerste instantie wilde ik voor Ohra gaan, echter past Petplan beter bij mijn budget. Vandaar dat ik voor Petplan gekozen heb!

  5/5

 • Bas schreef:

  Overgestapt van Hema naar InShared, wel tevreden met Hema maar inshared zat toch wat dichter bij onze wensen voor de poes

  5/5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Kattenverzekering vergelijken → Dierenverzekering-Vergelijken.nl