HEMA dierenverzekering

4.33/5 (3 stemmen)
Vergelijk en Bespaar
Zorg voor uw dieren
Altijd up to date

Geschiedenis van HEMA

Bijna 100 jaar geleden is HEMA begonnen met een warenhuis op Nederlandse bodem. Inmiddels zijn er al meer dan 600 vestigingen van HEMA in Europa. Deze warenhuis keten staat erom bekend dat ze erg goedkope producten in hun assortiment hebben. Deze producten zijn goedkoop en meestal afgerond op hele euro’s. Ondanks de lage prijzen hebben de producten van HEMA een hoge kwaliteit en zijn functioneel erg goed.

Verzekeringen bij HEMA

Sinds kort is het ook mogelijk om verzekeringen bij HEMA af te sluiten zoals een autoverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, brommerverzekering, zorgverzekering en ook de gewilde huisdierenverzekering voor onze geliefde dieren. Deze verzekeringen sluiten aan bij de kernwaarden van HEMA. De verzekeringen van HEMA zijn namelijk aan te schaffen tegen een lage premie en gemakkelijk online af te sluiten.

Kosten van de HEMA huisdierenverzekering

Op dierenverzekering-vergelijken.nl is het mogelijk om de huisdierenverzekering van HEMA af te sluiten. De huisdierenverzekeringen zijn van toepassingen op honden en katten. De prijzen die hieronder zijn genoemd zijn van toepassing op puppy’s en kittens.

Een standaard verzekering voor honden is al beschikbaar voor €12,03 (exclusief assurantiebelasting) per maand. Daarnaast zijn er nog de opties om uw hond te verzekeren voor:

 • Fysiotherapie en preventieve zorg (vanaf €6,26 per maand)
 • Tandarts (vanaf €2,53 per maand)
 • Doorlopende reisverzekering (vanaf €3,16 per maand)
 • Chemo/radiotherapie (vanaf €5,68 per maand)HEMA_Huisdierenverzekering
 • Crematie (vanaf €1,26 per maand)

Een standaard verzekering voor katten is nog goedkoper dan bij honden. U kunt u kat al verzekeren vanaf € 9,49 (exclusief assurantiebelasting) per maand. Voor katten heeft u dezelfde optionele mogelijkheden, echter variëren de prijzen hiervan ten opzichte van de hondenverzekeringen.

 • Fysiotherapie en preventieve zorg (vanaf €6,26 per maand)
 • Tandarts (vanaf €1,90 per maand)
 • Doorlopende reisverzekering (vanaf €2,53 per maand)
 • Chemo/radiotherapie (vanaf €3,79 per maand)
 • Crematie (vanaf €0,95 per maand)

Voordelen van een dierenverzekering bij HEMA

Het voordeel van de huisdierenverzekeringen bij HEMA is dat u niet vast zit aan een contract van een paar jaar. De verzekeringen bevatten geen verhoogde premie voor rasdieren en hebben een uitgebreide dekking. Dus als u op zoek bent naar een goedkope en betrouwbare verzekering voor uw huisdier is HEMA zeker een goede keuze.

3 reacties op “HEMA dierenverzekering”

 • Cindy schreef:

  Na lang twijfelen toch naar de Hema gegaan, mede omdat wij elk jaar met onze honden 3 maanden naar Spanje gaan en Hema daar ook verzekerd. Hebben mijn man en ik besloten naar de Hema over te stappen en tot nu toe geen spijt gehad.

  4/5

 • Madeleine schreef:

  Aankomende zomer willen mijn vriend en ik op vakantie gaan in het buitenland met de hond. Omdat Hema een doorlopende reisverzekering aanbiedt hebben wij onze hondenverzekering daar direct afgesloten voor een zeer betaalbare prijs.

  4/5

 • Yousef schreef:

  Super tevreden met de tandarts die er bij ingedekt zat bij de hema, de tweede week na het verzekeren direct even langs geweest en alles is weer in orde voor daisy!

  5/5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *