Petsecur Actiecode

Goed nieuws voor alle dierenliefhebbers! Wij bieden een kortingscode aan voor 5% korting op je verzekering bij PetSecur. Profiteer van deze korting om zowel uitstekende bescherming voor je huisdier te garanderen als te besparen op de kosten. Ontdek hieronder meer over de uitgebreide dekking en de unieke voordelen die PetSecur te bieden heeft. Mis deze kans niet om zorgeloos te genieten van het leven met je trouwe viervoeter!

Over Petsecur

PetSecur is ontstaan uit een gedeelde passie voor honden en katten. Hierdoor begrijpen we precies wat essentieel is voor een goede verzekering van jouw huisdier. PetSecur staat bekend om zijn uitgebreide dekking en royale vergoedingen, zodat jij zorgeloos kunt genieten van het gezelschap van je huisdier.

Kenmerken van PetSecur:

 • De hoogste jaarvergoeding voor elk type pakket
 • Uitgebreidste dekking op de markt
 • Excellente zorgkwaliteit
 • Focus op preventieve zorg om problemen voor te zijn
 • Team van experts dat persoonlijke aandacht biedt
 • Top klantwaardering onder de verzekeraars
 • Coöperatieve structuur: geen klanten, maar leden
 • Vrije keuze van dierenarts
 • Wereldwijde dekking

PetSecur gaat verder dan alleen verzekeren; we leggen ook een sterke nadruk op preventie om huisdieren gezond te houden. We werken samen met diverse partners om jou en je huisdier optimaal te ondersteunen. Je ontvangt een welkomstpakket vol handige en gezonde producten speciaal voor jouw huisdier samengesteld.

Inhoud van het welkomstpakket:

 • Gezonde snacks voor je huisdier
 • Een veiligheidslampje voor de halsband, voor veiligheid in het donker
 • Blogs met tips en advies van onze ambassadeur Piet Hellemans
 • Biologisch afbreekbare poepzakjes, met een speciale korting voor onze leden

We streven ernaar dat jij en je huisdier samen veilig en plezierig kunnen leven. Voor de volledige voorwaarden van onze verzekeringen, bezoek www.petsecur.nl/voorwaarden. Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden. Hoewel we zorgvuldigheid betrachten bij het samenstellen van onze communicatie, kan het voorkomen dat informatie veroudert of incorrect is. PetSecur aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de consequenties van dergelijke fouten.

Voordelen voor jou

Petsecur reviews

Peter Haan
Peter Haan
@Peterhaan
Lees verder
Fijne verzekering. Snel en accuraat afgehandeld
Casper Geesten
Casper Geesten
@Michelvanhof
Lees verder
Helaas hebben we al een aantal keer gebruik moeten maken van de verzekering, maar daarbij verliep uitbetaling declaratie gelukkig telkens binnen twee weken. Ook de optie tot gedeeltelijke vergoeding sterilisatie bij afsluiten van een verzekering voor de lange termijn is fijn. Wij zijn tevreden.
Irene van Dam
Irene van Dam
@Irenevandam
Lees verder
Op zich wel een goede verzekering voor mijn huisdier. Voor mijn hond heb ik het basispakket afgesloten met daarbij de vergoeding voor sterilisatie, die zou vergoed worden bij minimale duur van 5 jaar premiebetaling.
Mirjam Baas
Mirjam Baas
@Mirjambaas
Lees verder
Onze hond had een ongeval in het buitenland, de eerste hulp en nazorg kostten veel geld, we hebben het binnen redelijke termijn terug gekregen.
Bas Baanderen
Bas Baanderen
@Basbaanderen
Lees verder
Helaas al gebruik moeten maken van de dierenverzekering. Alle Declaraties zijn netjes afgehandeld die ingediend zijn.
Vorige
Volgende

Veelgestelde vragen over dierenverzekeringen

Bekijk hier de antwoorden op de meest gestelde vragen over huisdierenverzekeringen.

Een dierenverzekering is een zorgverzekering voor huisdieren zoals honden en katten. De huisdierverzekering dekt de medische kosten van uw huisdieren. In tegenstelling tot zorgverzekeringen voor mensen, is een dierenverzekering niet verplicht.

De beste dierenverzekering is de huisdierenverzekering van OHRA. Dit is de best beoordeelde en meest afgesloten dierenverzekering sinds 2023.

De mogelijkheid om een dierenverzekering af te sluiten hangt af van zowel de verzekeringsmaatschappij als het specifieke huisdier dat je hebt. Hieronder staan de maximale leeftijdsgrenzen voor het afsluiten van een verzekering bij verschillende verzekeraars:
 • Inshared accepteert huisdieren tot 6 jaar.
 • Aegon accepteert huisdieren tot 6 jaar.
 • OHRA accepteert huisdieren tot 7 jaar.
 • Petsecur accepteert huisdieren tot 7 jaar.
 • Figo Pet heeft geen leeftijdsgrens, dus er is geen beperking op de leeftijd van het huisdier.
 • Bij Univé kun je voor honden jonger dan 8 jaar en katten jonger dan 10 jaar elke dekking afsluiten. Als je huisdier ouder is op het moment van afsluiten, bieden ze alleen de dekking “Ongevallen” aan.

De kosten van een dierenverzekering zijn al vanaf € 7,62 per maand. Houd er rekening mee dat deze prijzen slechts starttarieven zijn en dat de uiteindelijke kosten kunnen variëren op basis van verschillende factoren.

Figo Pet is momenteel de goedkoopste dierenverzekering. Het is echter belangrijk op te merken dat bij veel goedkope dierenverzekeringen niet alle medische kosten worden gedekt. 

in Nederland kun je jouw huisdier verzekeren bij OHRA, Inshared, Petsecur, Figo Pet, Aegon, Univé of Dierenverzekering.nl