FBTO dierenverzekering

FBTO dierenverzekering

[ez-toc]

Bij FBTO stel je je verzekering écht zelf samen. Ze beschikken niet over een dierenverzekering, maar wel over andere verzekeringen. Verzeker bijvoorbeeld je auto, je reis of je zorg met een basisverzekering. En kies alleen de aanvullende modules die jij nodig vindt. Zij geven je informatie en tips, maar de keuze wordt altijd bij de klant gelaten. Bij de meeste verzekeringen kun je aanvullende modules het hele jaar door aanzetten. Zo betaal je nooit teveel!

Met de woonverzekeringen van FBTO zijn je huis en je spullen goed verzekerd. Bij FBTO kun je drie woonverzekeringen afsluiten: een opstalverzekering, een inboedelverzekering en een aansprakelijkheidsverzekering. Regel net zo makkelijk en snel je autoverzekering, rechtsbijstandverzekering of bijvoorbeeld je bootverzekering. Niemand kent je beter dan jezelf.

Met de FBTO Inboedelverzekering verzeker je de spullen in je huis, zoals meubels, tapijt of apparatuur. Je bent standaard verzekerd voor bijvoorbeeld brand-, diefstal- of waterschade tot € 150.000,-. Heb je schade? Dan word je snel en goed geholpen. Of je krijgt een vergoeding voor je spullen. Wil je de inboedelverzekering uitbreiden? Dat kan met de aanvullende modules Buitenshuisverzekering of de All Risk inboedelverzekering. Bij de FBTO hanteren zij standaard een goede basisverzekering. Hiermee heb je een ruime keuze aan gecontracteerde zorgverleners bij jou in de buurt. Je krijgt 100 procent van de kosten vergoedt en je kunt in elk ziekenhuis in Nederland terecht. De verzekeraar stelt verder geen medische vragen, iedereen wordt geaccepteerd en er zijn geen wachttijden voor de vergoedingen.

Bij FBTO kun jij je huis verzekeren zoals jij het wilt. Met de opstalverzekering (woonhuisverzekering) is je huis verzekerd tot € 450.000,- bij schade door storm, brand, inbraak of water. Met een opstalverzekering (woonhuisverzekering) verzeker je je huis voor het bedrag dat nodig is om je huis opnieuw op te bouwen. Dat noemen we de herbouwwaarde. Bij je huis horen ook je garage. Of de spullen die aan je huis vast zitten. Zoals zonweringen, rolluiken, zonnepanelen, (schotel)antennes en buitenlampen.

Niets is zo vervelend dan niet goed verzekerd te zijn op reis. Bij de FBTO kun je kiezen uit een kortlopende reisverzekering of een doorlopende reisverzekering. Je bent dan bijvoorbeeld verzekerd voor verloren bagage en schade aan je vakantieverblijf. Wil je een reisverzekering afsluiten die nog beter past bij jouw wensen? Breid je kortlopende of doorlopende reisverzekering uit met aanvullende modules. Je verzekert dus alleen wat je nodig hebt.

Je gaat er niet vanuit. Maar toch kan het gebeuren. Je hebt een conflict met bijvoorbeeld de huurbaas of een (web)winkel. Voor dit soort situaties kun je een rechtsbijstandverzekering afsluiten

en die stel je bij de FBTO zelf samen. Je kunt kiezen uit vijf modules. Met de FBTO Rechtsbijstandverzekering ben je verzekerd voor juridische hulp en advies bij een conflict. Bijvoorbeeld bij een ruzie op je werk. Of je krijgt iets anders geleverd dan je hebt gekocht.

Iedereen heeft wel eens een klein ongelukje dat gelukkig niets ernstigs is. Maar als er écht iets gebeurt, dan wil je goed verzekerd zijn. Daarom kies je voor de ongevallenverzekering van FBTO. Met een ongevallenverzekering krijg je een uitkering als je blijvend invalide raakt of overlijdt door een ongeluk. Of je nabestaanden krijgen een uitkering. Bij FBTO maakt het niet uit of je het ongeluk kreeg in Nederland of in het buitenland. Je bent ook verzekerd voor tandheelkundige hulp tot € 1000,- per ongeval. Je kunt de FBTO ongevallenverzekering voor je hele gezin afsluiten.

De aansprakelijkheidsverzekering van de FBTO

Breng je per ongeluk schade toe aan de spullen van iemand anders? Met de aansprakelijkheidsverzekering van de FBTO verzeker je de kosten van bepaalde schades die je aan anderen toebrengt. Hierdoor voorkom je financiële zorgen bij aansprakelijkheid van jezelf, jouw partner en/of je kind. Stel: Jouw huisdier vernielt per ongeluk een eigendom van iemand anders. Dan is de kans aanwezig dat je moet opdraaien voor de schade. Nóg vervelender wordt het als je aansprakelijk bent voor letselschade bij iemand anders. Om financiële schade te voorkomen sluit je gemakkelijk via FBTO een aansprakelijkheidsverzekering af.

Interpolis

Een andere verzekeraar die geen dierenverzekering heeft, is Interpolis.  Heb je echter een huisdier zoals een kat of een hond, dan is het verstandig om een verzekering voor hen af te sluiten. Je weet immers maar nooit wanneer je trouwe viervoeter ziek wordt of nog erger, komt te overlijden. Je kunt dan voor grote financiële verrassingen komen te staan als je alle kosten voor de dierenarts en/of medicijnen zelf moet bekostigen. Indien je een verzekering hebt afgesloten bij een verzekeraar die een dierenverzekering in hun pakket aanbiedt, heb je daar in ieder geval geen onzekerheden meer over. Waar welke verzekering past nu het beste bij jouw wensen? De dierenverzekering vergelijkingssite biedt dan uitkomst.

Top 3
dierenverzekeringen

Vorige slide
Volgende slide

Gerelateerde dieren blogs

Bekijk de beste dierenverzekeringen voor uw huisdier.