kruidvat

De dierenverzekering van Kruidvat

[ez-toc]

Een hond hebben is niet altijd even goedkoop. Ieder jaar moet je namelijk vrij veel betalen voor jouw hond. Zo moet je eigenlijk om de zoveel maanden wel weer een injectie laten zetten bij jouw hond. En je bent al helemaal veel geld kwijt als de hond een behandeling nodig heeft, als je pech hebt kan dit aanzienlijk veel geld gaan kosten dus! Een oplossing is om een dierenverzekering af te sluiten.

Huisdier laten verzekeren

Door een hondenverzekering, of een kattenverzekering als je katten hebt, te nemen kun je best veel geld besparen op jaarbasis. Dit heeft te maken met het feit dat je de kosten die je maakt kunt verhalen op deze verzekeraar. Iedere verzekeraar hanteert natuurlijk zijn eigen premie, anders zou het een beetje overbodig zijn als er zoveel soorten waren.

De premie die je in de maand moet betalen is voor iedereen weer anders. De hond speelt een grote rol op dit maandelijkse bedrag. Als je namelijk een hond hebt die vaak behandeld moet worden dan zal je dus wel degelijk een hoger maandbedrag hebben dan een normale hond. Ook is het afwisselend voor de leeftijd van de hond, voor een oudere hond betaal je meer want deze is vaker ziek.

Start met vergelijken

Kruidvat dierenverzekering

De verzekering van de Kruidvat staat niet bekend als een goedkope verzekering. Je betaalt bij deze verzekeraar namelijk wel €9,- per maand voor jouw hond of kat. Het voordeel is natuurlijk wel weer dat je veel meer vergoed krijgt door de verzekering. Zo hoef je bij de Kruidvat de medicijnen en de inentingen van de hond niet te betalen. Als we kijken naar een jaar tijd dan is dit al een aardig bedrag.

Ook is het zo dat je bij de Kruidvat eigenlijk altijd wel de behandelingen vergoed krijgt. Dit is dus zeker handig als je een dure behandeling nodig hebt voor de hond, deze kunnen nog wel eens oplopen naar een paar duizend euro.

Kruidvat dierenverzekering ervaringen

De meesten mensen zijn zeer positief over deze aanbieder, het is dan ook zo dat je eigenlijk altijd gewoon betaald krijgt. Wel zeggen mensen dat het in verhouding nog wel een dure verzekering is, maar hier krijg je dan wel weer een goede service voor. Het is dus even handig om voor jezelf alles op een rijtje te zetten wat je wilt met een verzekering. Ook moet je wel goed de kleine lettertjes lezen voor je iets verhaalt op de verzekering, maar dit is bij iedere verzekering zo.

Het is dus een erg goede beslissing om jouw hond of kat te laten verzekeren. Het is een verzekering die aanzienlijk veel kosten, wel betaal je dus iets meer in de maand vergeleken met de andere aanbieders maar als je het uit gaat rekenen dan is dit het zeker waard.

Op deze site kun je dus heel eenvoudig inzien welke verzekeraars er nu zijn en welke premie hier bij hoort. Zo staat ook die van de Kruidvat hier tussen, maar als je dus liever een andere hebt dan is dat zeker ook mogelijk door middel van ons overzicht!

Top 3
dierenverzekeringen

Vorige slide
Volgende slide

Gerelateerde dieren blogs

Bekijk de beste dierenverzekeringen voor uw huisdier.