Temperatuur hond

Wat is de beste hondenverzekering?

Er zijn diverse hondenverzekeringen in ons land. Het is dan ook belangrijk dat je er goed over nadenkt over welke verzekering jij nu wilt hebben voor jouw hond, iedere verzekering heeft namelijk zo zijn voor en zij nadelen. In dit artikel gaan we kijken naar deze aanbieders, ook kijken we naar de vraag of je wel een verzekering af moet sluiten. Lees snel dus snel om daar allemaal achter te komen!

Beste hondenverzekering

Wat is een goede verzekering?

Het is heel lastig om een verzekering aan te wijzen als de beste verzekering. Je hebt namelijk dure en goedkope verzekeringen. Het is niet zo dat een duurdere natuurlijk altijd beter is, dit hangt maar net van de situatie af. Vandaar dat het belangrijk is dat de prijs kwaliteit verhouding op orde moet zijn. Dit houdt in dat de verzekering voldoende kosten moet dekken in verhouding tot het te betalen maandbedrag aan premie.

Goedkope verzekering

Er zijn diverse hondenverzekeringen in ons land die niet zo heel duur zijn. Zo is de verzekering van de OHRA en die van de HEMA vrij goedkoop. Het voordeel van een goedkope verzekering is natuurlijk dat je niet zo veel geld kwijt bent. Deze verzekeringen kosten vaak maar een paar euro in de maand. Het is wel zo dat er verschillen zitten tussen de verzekeringen.

Bij die van de HEMA krijg je meer vergoed dan bij die van de OHRA. Dit heeft te maken met de premie voorwaarden. Zo krijg je bij de HEMA vaak de medicijnen geheel of deels vergoed. Je begrijpt natuurlijk wel dat dit een groot voordeel is als je een hond hebt die vaak een kuur moet hebben. De verzekering van de HEMA is dus een goede keus voor oudere honden die vaak langs de kliniek moeten, die van de OHRA is beter voor jonge honden die veel injecties moeten hebben.

[promo]

Duurdere verzekeringen

Er zijn natuurlijk ook verzekeringen waarbij de maandelijkse premie net iets hoger ligt, deze ligt meestal rond een tientje. Een voorbeeld van een duurdere verzekering is de verzekering van Petplan. Het is een verzekering die echt een hoop vergoed. Als je kiest voor het duurdere pakket dan krijg je zelfs elke behandeling vergoed.

Dit is dus een ontzettend goede optie voor mensen met een oudere hond. Deze heeft nu eenmaal meer zorg nodig dan een jonge hond, ook is het zo dat de behandelingen vaak erg duur zijn. Door een verzekering te nemen kun je hier aanzienlijk veel geld op besparen.

Wel of geen verzekering?

Het is echt een aanrader om te kiezen voor een verzekering. Als je dit niet doet dan is de kans groot dat je op een dag voor een hoge rekening komt te staan. Iedere hond heeft wel eens een behandeling nodig, als je pech hebt dan is het een behandeling die zomaar eens enkele duizenden euro’s kan gaan kosten. Lang niet iedereen kan dit betalen, die paar euro in de maand kan dan weer wel natuurlijk!

Bij ons op de site vind je dus alle aanbieders van de hondenverzekeringen. Het is zo dat er ontzettend veel keus is, het is dan ook niet te doen om een verzekering uit te roepen als de beste verzekering. Neem dus zeker eens een kijkje als jij de stap wilt maken om jouw hond te laten verzekeren!

Top 3
dierenverzekeringen

Previous slide
Next slide

Gerelateerde dieren blogs

Goedkope kattenverzekering

Wat kost een dierenverzekering?

De kosten van een dierenverzekering variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type huisdier, de leeftijd van het huisdier, het

Goedkope Dierenverzekering

Goedkope Dierenverzekering

Het wordt de laatste jaren steeds populairder om te kiezen voor een dierenverzekering. Ten eerste is het huisdier dat we