Reaal Dier & Zorg dierenverzekering

3/5 (2 stemmen)
Vergelijk en Bespaar
Zorg voor uw dieren
Altijd up to date

Reaal Dier & Zorg, voorheen ook wel Proteq genoemd,  is de huisdierenverzekeraar van Nederland voor hond en kat. Door de jaren heen hebben zij een flinke groei meegemaakt en daarom bieden zij nu de meest complete basisdekking van huisdierenverzekeringen in Nederland. De belangrijkste zorg is standaard in het basispakket opgenomen. Wie opzoek is naar een hondenverzekering of kattenverzekering, zit bij Reaal Dier & Zorg altijd goed.

De bedrijfscultuur

Bij Reaal Dier & Zorg hebben zij kwaliteit en ervaring hoog in het vaandel staan. Dit ziet u terug in de service die zij verlenen. Zij zijn gericht op de juiste zorg voor jouw huisdier. Dit weten zij te realiseren door de bedrijfscultuur die Reaal Dier & Zorg hanteert. Niet iedereen kan daar namelijk aan de slag. Los van het beschikken over kennis van verzekeringen, is het ook noodzakelijk dat u liefde hebt voor dieren. Op deze manier garanderen zij 100% inzet voor u en uw huisdier.

In het bedrijf zetten ongeveer 30 man zich in voor een goede zorg van uw huisdier. Onder dit personeel vallen ook een eigen dierenarts en meer dan 10 paraveterinairen. Paraveterinairen zijn gediplomeerde dierenartsassistentes. Daarnaast hebben veel medewerkers van Reaal Dier & Zorg veel praktijkervaring in de dierenzorg. Omdat bijna alle medewerkers ervaring hebben met dieren, weet u zeker dat zij uw situatie snappen en uw hond of kat de juiste zorg weten te bieden.

Het basispakket van Reaal Dier & Zorg

Reaal Dier & Zorg biedt verzekeringen aan voor alle honden en huiskatten. Daarbij bieden zij standaard de complete basispakket aan. Bij deze basisdekking heeft Reaal de belangrijkste zorg in het pakket opgenomen. Mocht u daarboven op nog extra zorg willen, dan kunt u het basispakket uitbreiden. Zo is het mogelijk om zelf de verzekering samen te stellen. De meest voorkomende behandelingen voor uw hond of kat zijn:

 • Castratie en sterilisatieReal_Dier_en_Zorg
 • Narcose en operaties (bijvoorbeeld van heupen en ellebogen)
 • Consulten
 • Medicijnen
 • Preventieve zorg (bijvoorbeeld van vlooienmiddel of vaccinaties)
 • Medisch onderzoek
 • Euthenasie
 • Opname kliniek

Bovenstaande behandelingen zijn inbegrepen in het basispakket. Mocht u een behandeling willen die er niet bij staat kijk dan even op de website of neem contact op met Reaal Dier & Zorg om zeker te weten dat die behandeling niet gedekt wordt door Reaal Dier & Zorg. U kunt ook uw premie berekenen met een of meer van de gewenste behandelingen.

Voordelen van Dier & Zorg

Twijfelt u nog bij welke aanbieder jij jouw kat of hond moet verzekeren? Wellicht geven onderstaande voordelen u de doorslag.

 • De grootste huisdierverzekeraar van Nederland
 • Meer dan 17 jaar ervaring
 • Bedrijfscultuur is 100% dieren
 • Prima service

Twijfelt u nog? Bekijk nu de verschillende verzekeringen in onze dierenverzekering vergelijker.

2 reacties op “Reaal Dier & Zorg dierenverzekering”

 • Janny schreef:

  Wacht maar tot je na 14 jaar premie betalen een declaratie indient, dan is Reaal namelijk niet thuis!
  Spaar je geld, zelfs zonder rente, na al die jaren, zou ik nog 3400 euro overhouden aan besparingen!
  Ik vind het een oplichtersbende.

  1/5

 • Jan-Willen schreef:

  Ik heb sinds kort 2 honden en ik ben helemaal verliefd op ze! Er was natuurlijk wel voorbereidend werk geweest en dat heb ik op deze site gedaan. Na het vergelijken met de verschillende verzekeringen was ik er eigenlijk best snel uit. Ik ben in ieder geval tevreden!

  5/5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *