Over ons

Dierenverzekering-vergelijken.nl is een particuliere, niet-gouvernementele entiteit waardoor consumenten gratis de dierenverzekeringen onafhankelijk (zonder advies) kunnen vergelijken. Dit platform is een online initiatief dat als missie heeft om de markt van dierenverzekeringen in de wereld duidelijker en transparanter te maken. Onze vergelijkingstool helpt u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw huisdier. Het gaat hierbij voornamelijk om de kattenverzekeringen & hondenverzekeringen vergelijken.

Er zijn diverse verzekeringen op de markt. Vanwege de vele regeltjes is het soms lastig te bepalen om een dierenverzekering te kiezen waar je het beste uit bent. Iedereen heeft verschillende behoeften en huisdieren waardoor de aanbieders ook veel verschillende pakketten aanbieden. Op de site van dierenverzekering-vergelijken.nl helpen wij om te bepalen welke verzekering het beste past bij de verschillende behoeften.

Video afspelen

Er zijn vele aanbieders op de markt. Grote namen binnen deze markt zijn Aegon en Ohra. Tussen de verschillende aanbieders kunnen er grote verschillen in de voorwaarden en de prijzen van de pakketten zitten. Op onze website kunt u daarom gebruik maken van de diverse vergelijkingstools om de verschillende verzekeringen te vergelijken. Via deze tools helpen we mensen om een pakket samen te stellen met de meest gunstige premiebedragen en maximale vergoedingen. Met behulp van deze tool weet u gelijk waar u aan toe bent als het komt op de kosten van de premie. Wij zorgen ervoor dat het overzicht van verschillende aanbieders up-to-date wordt gehouden, zodat u altijd op de hoogte bent van de laatste verzekeringen en de laatste premies.

Daarnaast hebben we een rekentool die u helpt om de hoogte van de uitkering te berekenen. Nadat u de hoogte van de uitkering hebt kunt u direct bekijken welke verzekering hier het beste bij past.