Golden Retriever - Top 10 Populaire Hondenrassen

Corona direct hondenverzekering

[ez-toc]

Alle hondenbezitters opgelet! Heb jij jouw geliefde viervoeter wel goed verzekerd? Voor jezelf of jouw gezin heb je diverse verzekeringen afgesloten in geval van ziekte of overlijden. Zo weet je zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan als er zich onverhoopt iets voordoet. Echter vele hondeneigenaren zijn niet goed verzekerd als er onverwacht iets met hun huisdier gebeurd. Dan komen zij voor grote financiële uitgaven te staan die voorkomen hadden kunnen worden. Bij Corona Direct Verzekeringen weten zij alles over het verzekeren van je trouwe metgezel.

Laten we de voordelen van een hondenverzekering bij Corona Direct Verzekeringen eens op een rij zetten met een uitgebreide toelichting.

Corona Direct Verzekeringen biedt drie soorten verzekeringen aan. Je kunt als hondeneigenaar kiezen voor een bronzen verzekering, een zilveren verzekering en een gouden verzekering.

Bij een bronzen verzekering worden alle behandelingskosten en dierenartskosten tot 1500 euro vergoedt. Diefstal of verlies worden niet vergoedt net als eventuele opvangkosten en reisannulaties. Mocht jouw hond weglopen dan worden de advertentiekosten bij een bronzen verzekering niet vergoedt.

De zilveren verzekering biedt de hondeneigenaar 2500 euro vergoeding bij behandelingskosten en dierenartskosten. Verder keren zij 400 euro uit bij diefstal en verlies, 400 euro aan advertentiekosten in geval dat de hond het hazenpad kiest, 400 euro aan opvangkosten en 750 euro reisvergoeding als je jouw reis moet annuleren.

De gouden verzekering is het paradepaardje van Corona Direct Verzekeringen. Als je deze verzekering afsluit dan worden de dierenartskosten en behandelingskosten tot 3500 euro uitbetaald. Bij zowel diefstal en verlies als bij de opvangkosten wordt er 750 euro vergoedt. En mocht je onverhoopt je reis moeten annuleren dan vergoeden zij 200 euro bij de gouden verzekering.

Details en garanties

Corona Direct Verzekeringen biedt vele garanties die je hieronder op een rij zult zien staan.

Bij elk schadegeval betaal je een vrijstelling van 20 procent van de behandelingskosten, met een minimum van 150 euro.

Een schadegeval gaat over de kosten bij een ziekte of een ongeval. De kosten van een jaarlijkse inenting of gewone consultatie worden niet vergoedt.

Honden zijn vanaf de derde maand nadat je de verzekering hebt afgesloten verzekerd tegen ziekte. Mocht er sprake zijn van een ongeval dan is de hond direct verzekerd.

Soms kan er – bijvoorbeeld als gevolg van een gedekt schadegeval – sprake zijn van speciale dieetvoeding. Corona Direct Verzekeringen vergoedt dit speciale voer gedurende maximaal vier maanden. Als jouw hond wegens ziekte te overlijden komt binnen de eerste zes levensjaren, dan betaald Corona Direct Verzekeringen een gedeelte van de aankoopprijs van de hond terug. De verzekering vergoedt 400 euro bij een zilveren verzekering en 750 euro bij een gouden verzekering.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je zelf wegens gezondheidsproblemen in het ziekenhuis moet worden opgenomen. Dan heb je soms geen keuze om jouw trouwe viervoeter in een professionele kennel te laten verblijven. Corona Direct Verzekeringen vergoedt de opvangkosten van je hond tot maximaal 400 euro bij een zilveren verzekering en tot maximaal 750 bij een gouden verzekering. Corona Direct Verzekeringen garandeert een directe verzekering waarbij je direct geholpen wordt en snel wordt uitbetaald in het geval van ziekte of een ongeval. De klantenservice van de verzekeraar staat 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar in het geval van schade.

Verzekerd in vier stappen

  1. Stap 1: Je beantwoordt een aantal vragen over de persoonlijke gegevens van je hond.
  2. Stap 2: Vervolgens komt Corona Direct Verzekeringen met een vrijblijvend prijsvoorstel op maat.
  3. Stap 3: Mocht jij dit voorstel helemaal bij jouw wensen gepast vinden dan onderteken je het voorstel en stuurt het kosteloos terug.
  4. Stap 4: Zodra alle gegevens verwerkt zijn ben je een gelukkige hondeneigenaar die goed verzekerd is bij een ongeval of ziekte van je hond.

Vele mogelijkheden

Nu zijn er vele mogelijkheden en vele verzekeraars waar je uit kunt kiezen. Het is belangrijk om diverse verzekeringen met elkaar te vergelijken om te zien welke verzekering het beste bij je past. Bij Aegon snappen ze dat jouw huisdier jouw beste maatje is. Zij bieden de beste zorg in het geval van ziekte of een ongeluk. Als je niet voor onverwachte uitgaven wilt komen te staan en zelf je dierenarts wilt kiezen zijn zij de ideale verzekeraar voor jou. Dan hoef je jezelf geen zorgen te maken bij onverhoopte gebeurtenissen. Je kiest zelf naar welke dierenarts je in Nederland gaat. De rekening stuurt je naar de verzekeraar. Zij vergoeden tot maar liefst 3500 euro per jaar. Met slechts één keer een eigen risico van 50 euro als je de declaraties eenmaal per kalenderjaar indient.

Top 3
dierenverzekeringen

Vorige slide
Volgende slide

Gerelateerde dieren blogs

Bekijk de beste dierenverzekeringen voor uw huisdier.