Goedkope kattenverzekering

Goedkope kattenverzekering

[ez-toc]

Vaccinaties, castratie, sterilisatie of onverwachte hoge medische kosten omdat je kat ziek wordt of een ongeval krijgt. Je kunt dan plotseling voor verrassingen komen te staan aangezien de rekening van de dierenarts hoog kan uitvallen. Het is dan ook steeds meer gebruikelijk dat eigenaren van katten een dierenverzekering voor hun kat afsluiten. Met zo’n zorgverzekering voor je kat krijg jij als eigenaar meer rust en zekerheid. Je weet in elk geval zeker dat jouw kat altijd de medische zorg krijgt die hij of zij nodig heeft. Uiteraard moeten er per maand wel premies betaald worden aangezien de dierenverzekering niet gratis is. Het is daarom sterk aan te raden om een vergelijkend warenonderzoek te doen alvorens je een verzekering afsluit. Denk hierbij aan vragen zoals wat de kosten van de maandelijkse premie zijn. Of welke kosten er gedekt worden als jouw kat daadwerkelijk medische zorg nodig heeft. Geen enkele verzekering is hetzelfde dus ook een kastenverzekering niet. Het is goed om daarom verschillende verzekeringen met elkaar te vergelijken. Zeker als je een goedkope kattenverzekering wilt afsluiten. Zo bespaar je niet alleen op de maandelijkse kosten, je weet ook precies welke kosten wel of niet onder de dekking van de kattenverzekering vallen. Verzekeringen mogen dan wel allemaal verschillend zijn, zo zijn ook katten verschillend. Wat voor de ene kat een noodzaak is, hoeft voor de andere kat dat helemaal niet te zijn. Misschien hebben jij en jouw kat wel specifieke wensen en behoeften. Door alle kattenverzekeringen met elkaar te vergelijken kies je de verzekering die  het beste bij jouw (goedkope) budget past.

Verzeker jouw goedkope kastenverzekering zo vroeg mogelijk

Het is verstandig om jouw kat zo vroeg mogelijk te verzekeren. Hoe jonger de kat is, hoe lager de premie. Het is mogelijk dat ook aanvullende dekkingen lager uitpakken als je de kat als kitten al verzekerd. Om de hoogte van de basispremie kattenverzekering te bepalen gebruiken de huisdierverzekeraars vaak drie variabelen. De huisdierverzekeraars kijken naar ras, leeftijd en gezondheid. Daardoor is het erg logisch dat een goedkope kattenverzekering vaak een verzekering is voor een gezonde kitten. Bij verzekeringen in het algemeen is het belangrijk goed op de voorwaarden te letten. Dit geldt dus ook voor het afsluiten van een kattenverzekering. In eerste instantie kan een kattenverzekering heel goedkoop lijken. Dit klopt ook zolang er niks met de kat aan de hand is. Mocht het beestje onverwachts iets overkomen dan kun je ineens voor onaangename verassingen komen te staan. Met name wanneer je de voorwaarden niet goed door hebt gelezen. Je moet hierbij denken aan verschillende kostenposten die in rekening gebracht kunnen worden. Voorbeelden hiervan zijn: ‘het eigen risico’ en ‘het bedrag dat vergoed wordt’. Nu zijn er vele mogelijkheden en vele verzekeraars waar je uit kunt kiezen. Het is belangrijk om diverse verzekeringen met elkaar te vergelijken om te zien welke verzekering het beste bij je past. Bij Aegon snappen ze dat jouw kat jouw beste maatje is. Zij bieden de beste zorg in het geval van ziekte of een ongeluk. Als je niet voor onverwachte uitgaven wilt komen te staan en zelf je dierenarts wilt kiezen zijn zij de ideale verzekeraar voor jou. Dan hoef je jezelf geen zorgen te maken bij onverhoopte gebeurtenissen. Je kiest zelf naar welke dierenarts je in Nederland gaat. De rekening stuurt je naar de verzekeraar. Zij vergoeden tot maar liefst 3500 euro per jaar. Met slechts één keer een eigen risico van 50 euro als je de declaraties eenmaal per kalenderjaar indient.

Ook je hond goed verzekerd?

Ook hondenbezitters moeten goed kijken naar de beste verzekering mogelijk. Heb jij jouw geliefde viervoeter wel goed verzekerd? Voor jezelf of jouw gezin heb je diverse verzekeringen afgesloten in geval van ziekte of overlijden. Zo weet je zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan als er zich onverhoopt iets voordoet. Echter vele hondeneigenaren zijn niet goed verzekerd als er onverwacht iets met hun huisdier gebeurd. Dan komen zij voor grote financiële uitgaven te staan die voorkomen hadden kunnen worden. Bij Corona Direct Verzekeringen weten zij alles over het verzekeren van je trouwe metgezel.

Laten we de voordelen van een hondenverzekering bij Corona Direct Verzekeringen eens op een rij zetten met een uitgebreide toelichting.

Corona Direct Verzekeringen biedt drie soorten verzekeringen aan. Je kunt als hondeneigenaar kiezen voor een bronzen verzekering, een zilveren verzekering en een gouden verzekering.

Bij een bronzen verzekering worden alle behandelingskosten en dierenartskosten tot 1500 euro vergoedt. Diefstal of verlies worden niet vergoedt net als eventuele opvangkosten en reisannulaties. Mocht jouw hond weglopen dan worden de advertentiekosten bij een bronzen verzekering niet vergoedt.

De zilveren verzekering biedt de hondeneigenaar 2500 euro vergoeding bij behandelingskosten en dierenartskosten. Verder keren zij 400 euro uit bij diefstal en verlies, 400 euro aan advertentiekosten in geval dat de hond het hazenpad kiest, 400 euro aan opvangkosten en 750 euro reisvergoeding als je jouw reis moet annuleren.

De gouden verzekering is het paradepaardje van Corona Direct Verzekeringen. Als je deze verzekering afsluit dan worden de dierenartskosten en behandelingskosten tot 3500 euro uitbetaald. Bij zowel diefstal en verlies als bij de opvangkosten wordt er 750 euro vergoedt. En mocht je onverhoopt je reis moeten annuleren dan vergoeden zij 200 euro bij de gouden verzekering.

Blog delen op Social Media :

Waarom uw kat verzekeren?

Beste
kattenverzekeringen

Vorige slide
Volgende slide

Gerelateerde dieren blogs

Bekijk de beste dierenverzekeringen voor uw huisdier.