beste kattenverzekering 2

Wat is de beste kattenverzekering?

[ez-toc]

Er zijn ontzettend veel soorten kattenverzekeringen in ons land. Het is dan ook belangrijk dat je er goed over nadenkt welke verzekeraar jij nu wilt kiezen voor jouw kat, iedere verzekering heeft namelijk een aantal pluspunten en minpunten. In dit artikel gaan we kijken naar de verschillende verzekeraars, ook kijken we naar de vraag of een verzekering wel nodig is. Lees snel dus snel om daar allemaal achter te komen!

Wat is een goede verzekering?

Het is niet zo makkelijk om een verzekering te kiezen als beste verzekering. Je hebt namelijk dure en goedkope verzekeringen. Het is niet zo dat een duurdere elke keer weer beter zal zijn, dit hangt maar net af van waar jet het voor nodig hebt. Vandaar dat het belangrijk is dat de prijs kwaliteit verhouding welk een beetje goed moet zijn. Dit houdt in dat de verzekering genoeg kosten moet vergoeden in verhouding tot het bedrag aan premie in de maand.

Start met vergelijken

Goedkope verzekering

Er zijn talloze soorten kattenverzekeringen in ons land die niet zo een heel hoog prijskaartje hebben zijn. Zo is de verzekering van de OHRA en die van de Inshared vrij goedkoop. Het voordeel van een goedkope verzekering is uiteraard dat je niet zo veel kosten in de maand hebt. Deze verzekeringen kosten vaak maar een paar euro in de maand. Het is wel zo dat er verschillen zitten tussen de verschillende aanbieders van de verzekeringen.

Bij die van de Inshared krijg je meer vergoed dan bij die van de OHRA, de prijs is net iets hoger. Dit heeft te maken met de premie voorwaarden. Zo krijg je bij de Inshared vaak de medicatie helemaal of gedeeltelijk vergoed. Je begrijpt natuurlijk wel dat dit een groot voordeel is als je een kat hebt die nogal vaak ziek is en medicatie nodig heeft. De verzekering van de Inshared is dus een goede keus voor katten die al een jaartje ouder zijn die vaak langs de kliniek moeten, die van de OHRA is beter voor jonge katjes die vaak een vaccinatie nodig hebben.

Duurdere verzekeringen

Er zijn natuurlijk ook verzekeringen waar je in de maand meer betaald, deze prijzen liggen meestal rond een tientje. Een voorbeeld van een duurdere verzekering is de huisdierverzekering van Univé. Het is een verzekering die eigenlijk alles vergoed. Als je kiest voor het duurdere pakket dan vallen zelfs de behandelingen hier onder.

Dit is dus een enorm goede keuze voor mensen met een oudere kat thuis. Deze heeft nu eenmaal meer zorg nodig dan een kitten, ook is het zo dat de behandelingen niet echt goedkoop te noemen zijn. Door een verzekering te nemen kun je hier aardig wat geld mee besparen.

beste kattenverzekering

Wel of geen verzekering nemen?

Het is echt een goede keuze om te kiezen voor een verzekering. Als je dit niet doet dan is de kans groot dat je op een dag een hoog bedrag moet betalen. Iedere kat heeft wel eens een behandeling nodig, als je pech hebt dan is het een behandeling die flink in de papieren gaat lopen. Lang niet iedereen heeft hier het geld voor, die paar euro in de maand moet dan wel weer lukken.

Bij ons op de site vind je dus alle verzekeraars  van de kattenverzekeringen. Het is zo dat er ontzettend veel mogelijk is omtrent het afsluiten van een verzekering, het is dan ook niet te doen om een verzekering te classificeren als de beste. Neem dus zeker eens een kijkje als jij ook je kat wilt verzekeren.

Blog delen op Social Media :

Waarom uw kat verzekeren?

Beste
kattenverzekeringen

Vorige slide
Volgende slide

Gerelateerde dieren blogs