Ditzo dierenverzekering

Ditzo dierenverzekering

[ez-toc]

Ditzo is een verzekeraar die in 2023 volledig onder a.s.r. verzekeringen valt. Ditzo wilt het verzekeren niet moeilijker maken dan dat het al is. Daarom bieden zij verzekeringen aan die gemaakt zijn op basis van wat de consument echt nodig heeft. De verzekeraar biedt heldere voorwaarden die je als verzekerde gemakkelijk kunt aanpassen. Het gemak van de consument staat bij deze verzekeraar voorop. Ditzo is in 2007 gestart met het aanbieden van een autoverzekering. Het aantal verzekeringen die de verzekeraar aanbiedt is tot en met 2011 gegroeid tot zeven verzekeringen. De laatste verzekering die aan het rijtje is toegevoegd is de Ditzo Zorgverzekering.

Bij Ditzo sluit je direct online je verzekeringen af. Zij zijn een echte internetverzekeraar. Al je verzekeringszaken regel je zonder tussenpersoon en het afsluiten van een verzekering is zo geregeld. Bereken je premie, vul je persoonsgegevens in en geef je akkoord. Vervolgens kun je al je gegevens van je verzekering makkelijk inzien via Mijn Ditzo, je persoonlijk online dossier. Ook via je smartphone. Onnodig lang wachten vinden ze bij Ditzo maar een verspilling van de tijd. Een WhatsApp-berichtje heb je zo gestuurd. Ditzo wil verzekeren logisch en persoonlijk maken en service leveren met een online smile.

Verzekeringspakket

Ditzo heeft de volgende verzekeringen in hun pakket: Autoverzekering, zorgverzekering, reisverzekering, inboedelverzekering, woonhuisverzekering, aansprakelijkheidsverzekering en een rechtsbijstandsverzekering. Een dierenverzekering zit bij de verzekeraar niet in het pakket. Daarvoor kijk je op de site voor het vergelijken van diverse dierenverzekeringen. Op deze vergelijkingssite staan diverse aanbieders van dierenverzekeringen. Daar kun je de verzekeraars met elkaar vergelijken en besluiten welke het beste bij jou wensen past.

KBC Verzekeringen

Alle paardeneigenaren weten dat het houden van een paard op stal of in een manage niet goedkoop is. Het kost namelijk een hoop geld om je paard de verzorging te geven die nodig is. Het paard moet tenslotte kunnen springen, rennen, bewegen. Ook voer en de hoefsmid moeten betaald worden. Al met al geen goedkope liefhebberij. Het is daarom zeer verstandig om een paardenverzekering af te sluiten. Dat is echt van essentieel belang als je eigenaar bent van een paard. Een paard is moeilijker te behandelen en niet elke dierenarts is hierin gespecialiseerd. Je kunt er voor kiezen om je paard gedeeltelijk te laten verzekeren of om bijvoorbeeld alleen de trailer te verzekeren. Kijk vooral naar jouw persoonlijke behoeften om een persoonlijke verzekering samen te stellen. Wellicht heb je meer paarden in je bezit en wil je een collectieve verzekering afsluiten. Bij een collectieve verzekering van bijvoorbeeld KBC Verzekeringen ontvang je namelijk korting op het verzekeren van meerdere paarden. Het voordeel van een gedeeltelijke verzekering is dat je per maand veel minder premie betaald, maar dat heeft als nadeel wel dat je paard uiteraard niet geheel verzekerd is. Niet elke verzekering is uiteraard hetzelfde. Op onze paardenverzekeringpagina kun je verschillende verzekeraars met elkaar vergelijken en vervolgens kijken welke verzekeraar het beste bij jou past.

Top 3
dierenverzekeringen

Vorige slide
Volgende slide

Gerelateerde dieren blogs

Bekijk de beste dierenverzekeringen voor uw huisdier.